HTML

weboldal készítés

együttműködő partnerünk:

weboldal készítés

ajánlatunk

programozás: www.piarsoft.hu
domain név: www.domain-név.hu

honlapkritika: kritikán aluli (SultanDesign)

2010.04.15. 09:12 piarsoft

Megértem, hogy jópáran honlapkészítéssel akarnak foglalkozni, hisz mostanában eléggé magas a kereslet rá. De amikor kirtikán aluli megjelenéssel vagy tartalommal állnak elő és azt mondják maguktról, hogy ők a szakértők, akkor olyan érzésem támad, mintha pénzügyi ügynökökből hirtelen IT szakértőkké váltak volna! (csak az IT szektort ne tegyék tönkre!!! ;)

honlapkritika: sultan designMostani gyöngyszem a SultanDesign. Ami a problémám vele, hogy 19 000.- Ft ért nem lehet normális weboldalt készíteni (!!!) és ezzel csak a szakmát degradálják! 
Ha ez mind nem lenne elég maga az oldal designja katasztofális! A referenciákat meg inkább el kéne rejteni a véka alá, mint mutogatni... A design arra emlékeztet, amikor gimnáziumban olyan 1997-1998 táján kellett csinálnunk valamit és kénytelen-kelletlen betettünk valami képet, hogy legyen valami. 

Az oldalon viszont amit ki lehet emleni pozitívumként, hogy, a honlapkészítés menetét egészen jól vázolják!

Ja, és a méginkább vicc kategória, hogy az AdWords-ön találtam rájuk. 19000.- Ft-ból adózni, járulékokat fizetni, infrastrukúrát fenntartani, fizetést osztani LEHETETTLEN!!!

 

eggyes!

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: design honlapkritika sultan eggyes

A bejegyzés trackback címe:

https://webdev.blog.hu/api/trackback/id/tr371922741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása